- Oj, det här var visst huvudet, säger Sovan, lokalguiden, och lyfter med skeden upp en späd hals som fortsätter i en blåblek huvudform, avslutad med näbb. Ja, det är en kyckling, utan tvekan. Eller snarare ett kycklingfoster.
- En del gillar de som är två veckor, andra vill ha dem 3-4 veckor gamla. Den här är 18 dagar.
En av Kambodjas kulinariska specialiteter: Ägg på väg att bli kycklingar. De kokas och äts direkt ur skalet efter att man doppat tuggorna i lite lime-pepparblandning.
Jag smakar. Plockar ut små hårda saker.
Sovan: - Det där är en fjäder. Och där är ett ben.
Sköljer ner med lokal öl. Mmm, inte då dumt ändå.
Ägg är gott. Kyckling också. Kambodjaner har ett på sätt och vis sunt förhållande till mat, man provar och antingen är det gott, eller så är det inte. Men så har man också haft perioder då man varit tvungen att äta allt som rör sig. Ger onekligen perspektiv på friterade spindlar och jäst fiskpuré.